nak tanya

Sy nak tnya ibu-ibu, set bersalin apa yg bagus dan harga berpatutan? Kalau nk beli yg loose, apa yg kena beli ya? Bengkung pulak jenis yg macam mana ye? Sorry...sy anak pertama tak tahu nk beli or cari set ke ape. Harap ibu2 dapat bantu.

7 Balas

Sy mak dah beli set bersalin tok mudim, dalam tu dah ade pilis, param, dll, nona raguy pon sy ade beli tapi loose items je, just minyak herbanika, barra gel femine wash, bengkung jamu jelita, mcm ubat² jamu yg ade tu sy tye nurse, nurse xgalakkan makan, kene tgk keadaan baby dlu, kalau baby kuning, mak jgn makan jamu, xelok nt bacaan kuning makin tinggi, tapi kalau kita beli supplement vitamin mcm shaklee, nutrilite nurse bg makan time pantang

Nona roguy.. Masa dulu sy beli 1set tp yg lulur tu sy pakai 1x je. Phytonatal pon sy mkn beberapa biji je sbb takut turun berat badan cepat sgt😂 tp yg lain2 dlm set tu semua sy pakai smp habis.. Yg xde dlm set tp sy beli ialah minyak berubat herba..sy suke sgt minyak tu smp skrg sy pakai...

sy pun tgh servey lg...xtau nk beli yg mane...yg sy baca nona roguy ok, tp rasenye nanti sy beli loose je kot, pilih satu2 fungsi dlm set tu dulu,tgk yg mane mmg nk guna...kang beli 1 set ade yg x guna, membazir pulak😅😆

4y ago

Sy beli yg ni + herbal cream dr nona roguy jugak.. hehe.

saya beli set sari ayu.dlm rm 40++ saja x silap. nona roguy beli minyak herbanika & minyak berubat herbanika shj. semua beli kat shopee je.

Sy plan beli set berpantang suzyhoney

Sy plan nk beli nona rogut

4y ago

Beli blh.. Mahal lg bgus.. Tp jgn xpakai plak.. Rugi nnti.. Hihi

Nonaroguy bagus