set berpantang

ibu sekalian pakai set pantang apa ya lepas bersalin.. skrg dh 34weeks. masih xdecide lagi nk beli yg mana.. mana yg bagus ya.. thx smua ☺️

2 Balas

Nona roguy set mini jek sy beli n ckup rase nye.. Sbb nty sy hired confinement lady, so lulur2 smue confinement lady uat n sedia kn...

nr mustajab ....😌 Blum try tp dh beli ... so far feedback oke sgt

5y ago

Bengkung sy beli lain. .. Ada org customize ... set Bersalin smua dgn nr.mustajab