set berpantang

hi ibu2 semua, ada yang bakal bersalin bulan 4/2020.. dah beli set berpantang?. bole suggest tak set berpantang yg baik utk ibu.. #1stbaby

21 Balas

sya beli set afiat jer...produk yg amt bgus dan sngt2 trjamin wlpn produk nie x popular mcm produk len..4 dh ank sya pkai produk nie jer..beli loose jer..sbb nnti xpkai smua pun...sya beli yg pnting jerr..

4y ago

ape je yg nak kene beli yee sis ? boleh sis senaraikan tak ?😅

If ada yg berminat dgn bengkung tropical herbs by amway, let me know ya. Sbb sy czer. So, mmg xnak pakai. Still new. Tak pernah guna lagi.

Sy beli NR phytonatal dgn minyak Sariayu sy beli param, pilis, tepel Mandian sy beli yg jnis uncang. Tu ja 🙂

Sama due...sy pon blm bli lagi... tgk duk fikir nak bli set berpantang apa... 😅 #firstbaby

Aassalamualaikum.... Guna set berpantang ummialya pon bagus juga sis...

Sy beli set sariayu jerk.. Ngan NR phytonatal..

wahh..sama bulan gn sy..sy pun belum fkir lagi

nona rogai viasia d hebs

Saya guna set anugerah.