set bersalin

Hye ibu ibu or bakal ibu .. Sy nk tnya perlu ke beli set bersalin ? Apa yg ada dlm tu ? Knp sy tgk bnyk jugak yg beli set bersalin at last jual produk produk tu sbb hnya beberapa kali pakai sahaja . Cuma nk tau . Kalau perlu sy beli set bersalin tu nnti . Terima kasih pada yg respond :)

2 Balas

Ad follow ig akak ni..dia ad pesan set bersalin yg pling okay untuk dalam time berpantang tropical herbs..dia dh semua dlm tu..tk perlu nk add on ap dah.. ig kakak tu eja_confinementhelper

5y ago

Sama2..

Biasa orang beli phytonatal dengan krim herbanika dari nona roguy. Tu pon kadang x abis. Hihi. Beli loose pack je. X pyh beli set.

5y ago

Oyeke .. Tu la tu .. Tkt rugi .