late booking

hy mommy . ni ank kedua dah 6bulan. tapi belum buka buka pink. sbb baru sedar pregnant.lepas lahirkan anak ke2 saya selalu ad masalah period xteratur kdg2 smpai 5bulan xperiod langsung .anak pertama dah 4tahun. saya memang sebok kerja jadi xsedar dh pregnant sebab tak ada alahan lansung dan badan maintain cuma perut tu je 😂 malam tadi baru check kt pregnancy test yg sy preggy . ni baru nak pergi check kat klinik. risau kena marah dengan doktor . ade yang penah macam ni tak?

7 Balas

😄😄 sama mcm kawan sekerja. lpas bersalin anak first dtg bulan 3 kali je. lepas tu tak dtg da. dia agak kalau pregnant mungkin baru 3 bulan kot. sekali scan da 6 bulan 😂 anak first masa tu baru 7 bulan 😆😆 terkejut dia 😅 tak perasan langsung sbb 3 bulan pertama tu dia period mcm biasa. tp takpa.. misi dia bebel skjp je.. enjoy your pregnancy 😊 semoga yang baik2 buat mommy and baby 😄

Saya masa mengandung anak pertama bukak buku pink masa kandungan 26w then 28w dah bersalin 🤣.Nurse bising juga sebab lambat bukak buku pink tapi masatuh memang tak tahu pregnant sebab memang pireoid xteratur.

wow, xperasan ye sis? 😆 bestnya x perlu melalui kira hari2 bila bby nak keluar, tau2 lagi 3bulan nk kuar.. hehe.. pergi jek kk sis, cite jelah hal sbenar kat nurse, klu depa bsing, abaikan jek..😉

Sis, cakap elok elok InsyaAllah diorang faham. kenalan saya pun irregular period waktu tu nak masuk 4 bulan, dr tak marah

marah sekali jer tu sis.. abaikan kkdang ada nurse dia x mrh pun. lebih baik p jer buka buku tu

Dasyat jgk xsedar dh 6 bln.