4 kali test negative . kali 5 dan 6 try test positive pula 😱

ni second pregnancy 😫 saya jadi takut nak pegi check up sebab tak tahu bila tarikh awal dan last period dh sebab lama dh tak period effect inject perancang 🫠 anak pertama baru 1 tahun 2 bln 3 hari 🫠 mcm mana nak buka buku pink tanpa kena marah nurse ehh risauuuu sgt 😔☹️ #secbaby

4 kali test negative . kali 5 dan 6 try test positive pula 😱
1 Balas

pergi je klinik untuk checkup...nanti kita akan jumpa doktor dan scan baby..dan doktor pun dapat mngesahkan berapa bulan kehamilan kita..

2y ago

wc sis🥰