Sambung Check up kat klinik swasta

Hi mommies..ada tak pengalaman mommies kat sini yg sblum buka buku pink, berklinik dekat swasta dulu baru buka buku pink & berklinik kat KK? Then, lepas buka buku pink kat klinik kesihatan, berklinik beberapa kali kat KK then decide balik nak sambung check up kat klinik swasta sj... Rasa²nya klu bgtau kat misi nak buat check up kat swasta sj lepas ni, kena marah tak? Sy 2x sebulan appointment kat KK, skrg dah 19w... Tp sejak perut makin besar ni, susah pula nak pi check up kat KK dgn anak yg asyik nak minta dukung je..smpai nurse tegur tak boleh dah dukung anak tu nti pecah rahim..tp nak buat mcm mana anak ttp nak jg kena dukung.. ? suami tak boleh ambil cuti selalu.. so nak decide je berklinik kat swasta, boleh pergi sebelah mlm & suami boleh temankan or tolong jagakan anak²..

1 Balas

Sis try tnya misi kt kk cmna..Rsenya boleh tkar kot..

5y ago

Next week ada appointment lg kat kk.. nti sy try tanya la mcm..