Bingung dh 23 week masih kecil

Hy mom sta risau tngok perut sya sendiri sebab sya dh 23 week kecil tak mcm 6 buln guys hmmm .. orng !! Slalu pegur perut saye kecil .. saye benci dkat orang yg selalu ckap perut saya kecil .. saya harap baby sya okey je sihat je .. btw ade yg sma mcm kite ke😪

17 Balas

cakap dkt dorang jgn byk sgt tgk drama malays. tgk sama fakta2 pasal ilmu kesihatan, drama luar byk bg fakta bab perubatan. drama malays tunjuk ja hospital tapi keluaq kisah cintan cintun.