Bingung dh 23 week masih kecil

Hy mom sta risau tngok perut sya sendiri sebab sya dh 23 week kecil tak mcm 6 buln guys hmmm .. orng !! Slalu pegur perut saye kecil .. saye benci dkat orang yg selalu ckap perut saya kecil .. saya harap baby sya okey je sihat je .. btw ade yg sma mcm kite ke😪

17 Balas

saya ingat tak normal tapi scan doc ckp anak sihat je cukup sifat. 5bulan pun berat 42kg , rasa mcm buncit aje . hehehe

sama la sya pun 22w.. smpai doc ckp alah.. besar ni perut buncit sya je 😔 smoga bby sya ok shat2 je

saya pun tak nampak juga. sebab breast saya lagi besar dari baby bump🤭

Saya masuk 20 weeks baru nampak ada bumps. Sebelum ni mcm buncit je 😁

Ignore je sis . Janji baby sihat

Saya lgi suka perut kecik.

sy pun 23week kecik jugak..

1y ago

sya pun sama mommy's