Apa yg perlu sya buat pertma kali nk chek up medical???

Hi sya leps je beranak sakit tulang lutut ngilu,orng tua ckap jgn mnum sejuk sejuk,ok dah tk mnum tpi sma je lpas baby umur 6 buln peranakn jatuh,dh urut ok dah,pastu baby msuk 9 buln tulang belkng sya sakit sngt,bukn pinggang,tapi tulang belakng yg melekuk🥲sya plan nk buat test medical chek up,sya risau adakh sya cancer tulng atau apa,sebb sakit tk sembuh sembuh ianya makin teruk dn makin sakit

1 Balas

Kalau nak perkhidmatan Kerajaan, pergi KK dan jumpa doktor kata sakit tulang lutut, sakit belakang. Jadi nak buat pemeriksaan dgn doktor. Maaf tanya, BMI awak normal ke?

3mo ago

Sya berat 54 tnggi 150,sblom ni bert 45