Bingung dh 23 week masih kecil

Hy mom sta risau tngok perut sya sendiri sebab sya dh 23 week kecil tak mcm 6 buln guys hmmm .. orng !! Slalu pegur perut saye kecil .. saye benci dkat orang yg selalu ckap perut saya kecil .. saya harap baby sya okey je sihat je .. btw ade yg sma mcm kite ke😪

17 Balas

Hiraukan je. Selalu bump kecik, core muscle (abdomen) kita kuat. Yg obvious tu sbb weak core muscle. Klau sblum pregnant rajin buat exercise abs mmg x nmpk bump sgt. Peranan muscle sbnrnya. Tp tulah nk explain dkt org yg tk thu sains pun payah guna bhsa pasar. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️