4 months pregnant.

Hubby doesn't try to put his hand on my belly. Only did it when i hold his hand to my tummy. Normal?

247 Balas

nanti baby tendang2 sis tunjuk je kat husband, atau pun masa scan ajak suami tgok sekali baby, walaupun xpegang, klu anak first normal, first time BG suami

Normal. I only request my husband to massage my belly with Bio Oil every night. If he doesn’t do that then he rarely touches my belly. Only occasionally.

selalu je husband pegang perut .. nak.cium apa semua . Tapi saya yg marah . saya tasa tak selesa . saya rasa rimas . taktau kenapa . mybe sebab alahan ...

Normal sis.. Tengok lah nanti bila baby dah lahir..memang dia paling excited.. Mak buat salah sikit pun pak nya akn bising😂😂😅😅😅

alhamdulillah husband suka usap perut kadang bila baby bergerak atau mengeras saja tarik tangan suami letak kat perut tp cepat2 dia tarik katanya takut

Normal la tu.. Husb sy masa mula2 dulu pon takde nak pgang.. Ni perut dah besar sikit baru dia pgang n cakap2 dgn bby.. Tp sy pulak yg tak slesa😂

Ehehh.. normal plk kan.. saya igy saya sorang je yg suami cmtu.. tp bila saya suh pegang perut sy siap bwak bckp lgi si anak d dlm.perut.. heheh..

bgantung ngn org kot. ada excited, ada yg xready...cb tanya hubby knp xnk pegang.. dr pkir benda bukan2. jan pelik klu suami jeles ngn ank sendiri

Kalau husband sy excited, nk pegang sokmo.. tp baby ni gaya nya mmg rapat ngan bapaknya kot..kdg bila cramp perut, hubby usap2 tu leganya rasa..

Normal je..laki sy pon xde letak sgt tgn..sy ckp br buat..ank plak y hr2 buat n cium🤭 sis tgok la nt bby dh kua..elak dia y lbh2 manjakn..🥰