bby xde heartbeat..

Kemarin g klinik cbb gastrik teruk, mnx doc scan nk tgk bby tp bby dh xde heartbeat n x gerak.. Doc terus refer emergency n result kt emergency pon sma?? Blk rumah nangis teruk, smlm bila tdo mengiring rsa mcm bby gerak mcm biasa.. Perasaan sy atau mmg bby gerak wlau dh xde heartbeat? Bby 15week++

2 Balas

Gastrik sbb tak mkn ke mommy? Pengalaman sy, baby takde heartbeat sbb sy xmkn. Sy kena refer hospital... Sy nangis teruk juga ms tu.. Suami ajak lunch sy tak mahu.. Tp sy mkn jugak dlm pukul 1. Pukul 4pm sy rs baby gerak mcm biasa. Ms kat HKL tu doc scan, baby gerak dh. Ms takde heartbeat tu, sy check di kk, klinik swasta then KK balik. Cuba mommy check balik, n kalau ada rezeki lg, pls jgn skip mkn.

5y ago

Lps blk dr emergency hri tu x buat scan mna2 klinik lg.. Hri ni kne jumpa pakar o&g

Maaf nak tanya.. sbb sy ada terbaca post sis pasal ada fibroid masa prgnant 12w++.. n masa 15w gugur.. doc ada bgtau x kaitan gugur dgn fibroid tu? Sy tnya sbb risau smlm pegi scan kk, doc kata ada fibroid

4y ago

X sis.. Xde kaitan dgn fibroid.. Sy pon x pasti knpe cbb sblom dpt thu bby dh xde, sy kene crit birit + demam 39°c.. Perut rasa berangin mcm gastrik.. Lps 2 x ok2 sy g check klinik, bru tau bby dh xde heartbeat.. Mgkin disebabkan demam kot