Bleeding koko

Hai mommy semua, nak tanya sy bru 9 week.. 4 hr lepas ad scan bwh tp nmpak baby bru 7 week ad hetbet dh kt hospital. cek tu sbb bleeding coklat. doc bg ubat kuat rahim. dlm 2 hri ok hrini kluar lg la yg coklat tu tp xde drh fresh.. buat risaw sungguh. lg 10 hri nk jmpa dr balik. ad tak pernah jd mcm saya. tolong saya.tq

2 Balas

sy pun prnah bleeding time 6w-7w. Mmg kkdg on off. kkdg bnyk tp coklat je. So doktor bg ubat kuat rahim tu dr 2 biji shri terus ke 3biji shari then bedrest alhamdulillah ok. Smp skrg dh ok. Nak masuk 12 weeks dah.

3y ago

haah sy mkn 2 biji shri n bedrest.. tp masih keluar koko tu onoff.. sy risaw la..

Hai sis, saya tak pernah alami seperti sis tapi sis ikut saranan doktor ye makan ubat kuat rahim tu. Semoga baik-baik aje. Bykkn rehat & jgn buat kerja berat.

3y ago

baik terima kasih..ye sy mkn ikut dr ckp.. tp masih kluar.. risaw first baby