I have an ANEMIA

how you deal with it ? My HB is 9.0 . What should i take to high up my HB ? I think i want to try drink Anmum Materna and eat kerang rebus . Is it okayh ?

59 Balas

Aku minum anmum gula naik tinggi Wei.. Jgn laa minum.. Menyesal minum. Nurse kk pun ckp kandungan gula die tinggi. Makan ubat kk bagi dan kene makan makanan yg boleh tambah hb. Google je mknn apa yg tambah hb. Makanan yg tambah hb tu mmg cepat naikkan hb dan aku makan obimin jugak. Klw harap makan ubat ke slow nak naik.

3y ago

akak jangan cakap begitu .lain orang lain penerimaan , sy minum anmum dari awal sampai beranak okay ja , takde gula naik pun .