Have you prepared your hospital bag?

Select multiple options
Yes
No
Halfway through

529 respon

7 Balas

Ya dh prepare.. masa 25w saya bleeding keluar dgn lendir.. dlm hati alamak nak bersalin dah ke ni? Awalnyeee 🤯🤯 kelam kabut pack semua.. then cek kat hosp baby semua ok. Discharge je.. terus siapkan brg baby n mama.. lesson learned saya tak pedulikan org kata beli awal brg baby.. sbb sy dh start beli masa 4 bulan.. now nak masuk 3rd trim mmg tak larat nak carik brg. 😖

kena ada 2 beg .satu tuk baby..satu tuk maknya..bg memudahkan utk mencri barang keperluan ank nnti serta keperluan sndri❤️

Asingkan beg baby & bag mama

am preparing it..

notyet..

ofcourse

no