Zaman dating....

Holla moms! Sebelum kahwin, berapa kali anda semua pergi dating? Atau ada ke yang dekat sini kenal pasangan selepas berkahwin? Mari kongsikan bersama dia ruang komen

Zaman dating....
7 Balas

Tak terkira lah 🤭 Dlm 2 tahun berkenalan hampir tiap2 minggu jumpa riadah sama/ mkn sama/ jalan2. Saya pun x sangka saya blh kluar dgnnya tiap2 minggu. 😅 Tapi kami kadang2 je keluar dgn menaiki kereta bersama. Selalu masing2 naik kereta sendiri.