Tak salah kalau nak berangankan?

Harini kami nak ajak anda bersama-sama kami berangan! Kalau anda mempunyai pintu ajaib, dimanakah anda pergi? Jom kongsikan angan-angan anda di ruang komen!

Tak salah kalau nak berangankan?
10 Balas

Zaman kanak2 saya tak berapa seronok. Makbapak bercerai sy terkontang kanting tumpang rumah nenek saudara. Jadi saya decide kalau ade pintu ajaib saya nak pergi tempat yg tenang.. pulau air biruuuu dapat free makanan yg sedap2 😂😂😂

kg ayah, 3 tahun masih x jumpa ayah ..nak ke sana kena rentas negara ..

pintu menghala kubur mak dan ayah.... rindu terus bukak pintu...

nak jumpa anak syurga mama Muhammad Yahya . rindu 💞💞💞

Jumpa husband😭 pjj singapore-perak.. Seksa rasa😢

balik ke zaman kanak² .waktu arwah Mak ada.

balik ke zaman kanak2

Mekah dan Madinah

Masa lampau ..

zaman kanak2