Warded N Lost Contact With Hubs

Hmmm.. Hari ni 36 weeks 1 day. Kne warded sbb jantung baby laju. Dah settle masuk air 1 botol. N now observe lagi. Dtg wad sndri. Drive sndri. Register sndri. Husband.. Mane awk.??? Dah lebih 24 jam xdpt d hubungi. Baby yg at dlm ni sy risau. Awk pun sy risau. Sbb dah lama sngt ni xdpt d hubungi. Xprnh lagi jd mcm ni. Mane awk yang? ??? Baby tlg kuat jgak utk ibu. Please baby esk kita keluar wad kita balik rumah ok. Hati ni sngt xtng. Sngt risaukan keselamatan ank dan suami ?

2 Balas

Semoga dipermudah urusan momm🌹 InsyaAllah semuanya baik2 ja..

Kuatkan diri ya sis. Any update from your husband?.

5y ago

In shaa Allah. Hopefully esk dah boleh balik.. Hope baby sihat je.