Baby

38 weeks 1 day. Due date on 16 oct 2019. Bila awk nk keluar ni dik?? Ibu awk ni dah xsbr nk lahirkn n jumpe awk. Rasa sakit atau tanda2 bersalin mcm yg misi gtau tu.. Ibu xde rasa langsung lagi ni. Awk keluar la cpt2 ye. Sbb ibu awk ni xsakit tu lagi. Tp lenguh2 xlarat tu sngt la. Kaki pun dah 2 hari main nk cramp ni. Lenguh2 belakang lagi. Fuhhh. Ada ke mommies yg sama due date dgn sy dah bersalin?

36 Balas

Insyaallah.. X lama lagi baby kuar la tu.. Baby x puas lagi duk dlm perut mummy nye.. Sye pon bln octber gk ni. Selalu pujuk baby kuar awal2.. Tanda2 pon xde lagi.. Yg rasa cuma sakit kelengkang.. 😂😂baby masih berjoget dlm perut ni.. 😅😅agaknya baby due bln october semua nak wat surprise kot.. Huhuu

5y ago

Semoga dipermudahkan dan di bukak kan jalan tuk mommy semua bersalin dgn mudah.. Aminn.. 😊😍

Saya 19 oct 19, sama la rasanya. Dah tak larat nak bawa perut dgn sakit sana sakit sini. Masih tak da tanda lagi. Tak larat juga nak jawab dgn kawan2 sekerja, eh awak tak bersalin lagi? 🤦‍♀️. Belum tiba masanya la kot.. Hopefully, soon.. Huhuhu...

5y ago

Ye mommies... Semoga urusan kita dipermudahkan Allah S.W.T 😊

Syok dduk dlm perut mummy.. Mummy makan sedap2😜😜 Sy masa ank kedua overdue.. Lebih 3hari Nak kena serah diri dh hari sabtu.. Jumaat pagi tu turun darah.. Malam keluar nya🤭

5y ago

Tu la. Syok sngt kot. Wlaupun sempit dlm perut ni🥴. Hrp2 sngt dia keluar sebelum due. 😄

38w5d saya punya. Due 13.10 tp kena induce 6.10 ni. Berdebar rasa tp tu la blur2 lah ni. Kalo nak jalan2 start sakit kat bawah, klau duk rumah, sakit xpulak. Pelik2

5y ago

Dah cukup rest dh ni kt rumah.. Hahahahahahaa aamin.. Tq mommy🌹 smeoga dipermudah urusan kita semua..

Tarikh tu hari lahir saya mommies hehehe trikh tu nnt sy bru 24 weeks pregnt , semoga Allah panjangkn umur murhkn rezki iolls

5y ago

Amin. Semoga kandungan awk sihat sentiasa. Awk juga

same due date kite sis. sy pn tkde pape lgsung tnda lg. klsi blh nk cpt branak huhu. mcm2 dh buat blm smpai mse lg kot

5y ago

In shaa Allah. Amin ☺️

Slm la kt sis.. Sy due 13.10 gak.. Kl mrin dlu skit lenguh pingn cek jln 2cm dh Bka.. Tp still x brnk.. Risau btl

5y ago

Ank sulong ke sis?

Sama lah kita baby tanak kuar lagi; best duduk dlm perut agaknya 😂 hrp keluar lah esok 12.12 🤣

17/10 rasanya bby bln 10 ni dia tak nk kluar awal kot... nak kita ternanti2 dahulu😂😂

5y ago

selamat berpantang untuk kita yg sdh melahirkan😊

Insya Allah, baby keluar la tu 6t...baby nk bagi suprise kt mommy dye...hehe

5y ago

Hehee.. In shaa Allah.