Due Date 16 October 2019

Alhamdulillah dah 30 weeks 4 days. Punya la lama alahan ibu pregnant kan awk syg.. Dah masuk 30 weeks baru la boleh sikit2 masuk dapo n masak. Xsabar nk jumpe awk. Xsabar nk lahirkan awk. Semoga awk sentiasa kuat n sihat dlm rahim ibu smpai la lahir n besar. Ibu² tlg doakan semoga masa nk bersalin nanti suami sy ada. N semoga 17/9 ni nk kne jumpe pakar dia ada jgak. Sbb skrng ni dia outstation n xtau bila boleh balik...

2 Balas

alhamdulillah..smoga dipermudahkan sgala urusan sis n slmat smuanya

5y ago

Tq sis. 😍

Aamiin 🤲🏻