30 weeks 1 day..

Masuk 30minggu ni rasa mcm leguh smua bdn..mual2 tu dtg balik,penat tu x yah ckp laaa...uruskn ank2 5 org mmg rasa mcm urat2 dlm bdn tu nak putus..??.tp bila time tdr n tengok ank semua dah d buai mimpi,sy tersenyum2 sndri rasa bangga ngan diri sbb boleh jadi ibu yg kuat,sabar dan tabah untk besarkan anak2...semoga ibu2 d sana pun kuat mcm saya...???

2 Balas

Wahh kuatnya sis👍💕 Sy yg anak first ni pun cpt sgt letih dan mengah bila bt kerja.. semoga dipermudahkan dlm segala urusan sis.

4y ago

Hihi aamin.. Tq sis 😍💪

sama laa kita.. 30week 1day..sy preggy no3..sis da scan ke bby boy ke gurl

4y ago

Hahahaaa sama laa sis... Sy bli brg pun unisex. 😉