Lewat period 1 minggu

Hii mommy2 .. sy dah lewat period 1 minggu, tapi belom pergi scan lagi. Dan tahun 2021 sy ada sejarah mengandung luar rahim, jadi agak takut pregnant kali nk. Doakan moga baby ada dalam rahim, bukan luar rahim lagi ye 😢

Lewat period 1 minggu
20 Balas

Sis.. i feel you. Saya pun ectopic then pregnant again after 3 months. Selagi tak bleeding & sakit saya tunggu 8 weeks baru scan. Time tunggu turn scan tu mmg zikir sentiasa. Alhamdulillah bila scan nampak dah baby secoet dgn hearbeat pun boleh dgr. Skrg dah 3 bulan lahir budaknya montel pulak tu. Saya doakan moga kandungan sis selamat hingga melahirkan & dikurniakan baby comel

3mo ago

Allahuma Amiin Ya Mujib 🤲🏻🤲🏻 terima kasih sis atas doanya 🫰🏻

Assalamualaikum awk.. Insya allah sy 2022 kndungan luar rahim skrg pregnant dah 37w..alhamdullilahhh.. Sme mcm sy takut.. Mse dah thu hamil tu trus oergi scan baby tp kantung 0 mase tu bdebar nak ngis smua ade risau berulang lg..tp slpas 2w alhamdullilah dia ade dlm rahim.. Sy harap sis pun dlm keadaan baik2 yg pntg doa hari2 sis..

3mo ago

Alhamdulillah.. tahniah sis.. sy pun dah pegi scan, alhamdulillah kantung ada dalam rahim

Saya opk positiv hcg samar2 dan arini kluar drh mcm period tp xmerah dia mcm hitam stgah panties liner ada ka saya mngdung blom scan lagi dan perut pun xskit Saya irregular priod 🥺🙏🏻 saya syak saya period kot

3mo ago

Allahu, ada ketol2 ke sis? Nak kata keguguran, xsakit perut kan, mybe period. Atau nnti cuba repeat test upt, klu +ve kena pegi check cepat2

semoga dipermudahkan urusan awk... semoga kandungan berada didalam rahim.. Allahumma aamiin yaa mujib.. take care mommy.. have a good rest.. doakan sy jgak positive this cycle ya💕

3mo ago

Alhamdulillah .. kantung ada dalam rahim.. tp doc ckp kantung xberapa nk cantik. Harap nanti next scan ada perubahan pd kantung 🤲🏻

moga selamat semuanya 💐 pergi check up cepat2 tau sis. kalau ada sejarah ectopic ni doktor akan nak scan seawal mungkin, untuk pastikan kedudukan baby.

3mo ago

Baik sis, nanti sy ajak suami pegi scan. Thanks🫰🏻 n doakan ye moga baby ada dlm rahim 🤲🏻

sebab ada sejarah ectopic better pergi scan cepat untuk makesure this time bukan ectopic dan kantung dalam rahim.

3mo ago

Btol sy stju.. Sy buka buku 9w..lpas dah scan swasta trus pegi KK tye cmne.. Dia ckp kena 9w buka buku..

Semoga dipermudahkan urusan dan semoga ada rezeki Allah beri amin amin..no worries mummy boleh tu☺️☺️🤍🤍

3mo ago

Allahuma Aamiin Ya Mujib 🤲🏻 terima kasih mommy atas doanya 🫰🏻

InsyaAllah ,semoga kali ni urusan mengandung dipermudahkan ,doa banyak2...Cpt2 pegi scan

3mo ago

Allahuma Aamiin Ya Mujib🤲🏻 terima kasih sis atas doanya.. sy dah pegi scan sis, Alhamdulillah 5w dah nmpk kantung dlm rahim

semoga dipermudahkan. lebih baik scan awal. supaya awak dpt jaga kandungan awak❤️

3mo ago

Aamiin, terima kasih awk. InsyaAllah lepas balik dri kg nk sy nk g scan

Amin.. nant da 6-8 weeks da bley scan.. smoga ade rezeki awak 😊

3mo ago

betul tu. .sy ritu p scan awai xnmpak apa hahaha. . doktor siap ckp xpregnant. .frust st. .p scan plak 8w baru nmpk