Lewat datang period..

Sepatutnya hari ni dh 8 minggu lewat period.. Tapi tadi dh scan.. Rahim kosong dan test pregnant negative.. Knp jadi macam ni ye.. Sape pernah jadi macam saya..

3 Balas

Salah satu faktor adalah hormon . Don’t worry sis , jangan stress and enjoy your life first . Ada rezeki untuk sis , cepat atau lambat . I’m pray for you ☺️ . Saya pernah jadi dua kali dalam setahun , for now nak masuk tahun kedua dah 36 weeks .

2y ago

thanks ye.. dan tahniah.. semoga semuanya selamat..

Sama macam saya skrg.. ikutkan 6 week dah lewat period..check upt siap pkai clearblue -ve. Tak pergi scan pon.. tggu je smpai period kluar.. tapi dalah hati sedih hnya allah yg tahu.

hormon x stabil la tu.