Lewat period 1 minggu

Hii mommy2 .. sy dah lewat period 1 minggu, tapi belom pergi scan lagi. Dan tahun 2021 sy ada sejarah mengandung luar rahim, jadi agak takut pregnant kali nk. Doakan moga baby ada dalam rahim, bukan luar rahim lagi ye 😢

Lewat period 1 minggu
20 Balas

Saya opk positiv hcg samar2 dan arini kluar drh mcm period tp xmerah dia mcm hitam stgah panties liner ada ka saya mngdung blom scan lagi dan perut pun xskit Saya irregular priod 🥺🙏🏻 saya syak saya period kot

3mo ago

Allahu, ada ketol2 ke sis? Nak kata keguguran, xsakit perut kan, mybe period. Atau nnti cuba repeat test upt, klu +ve kena pegi check cepat2