Lewat period 1 minggu

Hii mommy2 .. sy dah lewat period 1 minggu, tapi belom pergi scan lagi. Dan tahun 2021 sy ada sejarah mengandung luar rahim, jadi agak takut pregnant kali nk. Doakan moga baby ada dalam rahim, bukan luar rahim lagi ye 😢

Lewat period 1 minggu
20 Balas

sebab ada sejarah ectopic better pergi scan cepat untuk makesure this time bukan ectopic dan kantung dalam rahim.

3mo ago

Btol sy stju.. Sy buka buku 9w..lpas dah scan swasta trus pegi KK tye cmne.. Dia ckp kena 9w buka buku..