pregnant

hii momies semua.. nk tanya siapa ada pengalaman pregnant dah 15weeks but scan jantung baby dah x ad.. sebelum nie ada jew tp scan dr. ckp x ad.. tp tiada tanda turun,sakit perut,anything else la.. walaupun buat pregnant test still positif terang.. hope siapa ada pengalaman share ya.. sy perlukn ia..

2 Balas

Yg ni kat hospital ke kat kk?minta refernke hospital terus la utk buat scan bwh sbb dorg double check bwh dgn atas, confirm kan dua2 tu, baru dia confirm miscarriage..

Pelik,15week bkn jantung bby dh ada ke,kalau ikot kn dh ada pergerakkan halus,sis dh p jumpa doc??

4y ago

mse 14weeks mmg jantung ad.. tp x tau kne bru nie scan terus x ad da jmpe dr.. dr ckp mngkin misscarrige tp seminggu tp x ad turun tanda apa pn sakit pn tidak apa pn tidak.. pengerakan halus tu mmg sy ad rasa.. sometime kekadang terasa dup kt bwh pusat tu sy rasa mcm dy tp x psti.. abb dr da ckp cm tu kn.. sy x try g swasta ag sbb kewangan belum cukup..