Jantina baby

Ad x yg pernah mcm nie..scan dekt klinik doc ckp bby girl..tp mak mertue yakin sgt ckp bby boy..sbb belh mak mertue da ad 6 cucu..sblum2 nie mak mertue teke jntina bby smue btol..klu tgk dri sgi bentuk perut pn memg tajam ke depn..tnde pregnant bby boy..ad ke yg pnah mcm nie..scan ckp girl tp kua boy

2 Balas

Saya scan banyak kali semua doctor dan sonographer cakap girl tapi mertua cakap tengok perut macam boy. Baby tak keluar lagi hari ni genap 37 weeks. We’ll see 😊

2y ago

da klua bby nt bgtau la boy ke girl ae..nk tau la

kuasa Allah awak. susah nak ckp ni. kalau was2x tunggu baby keluar tgok laki ke ppuan.

2y ago

tu la..bby nk bg suprise kt ibunye nie..x kisah pn boy ke girl..jnji siht..cme prasaan nk tau tu je..xblh sbr..sbb wktu scan tu bby x bg krjesme pn..bby kepit kaki sblh..tu yg ragu2 btol ke girl