Usia kandungan tak sama

Hai. Siapa ade pengalaman macam sy. Usia kandungan ikut last period dengan scan x sama. Boleh share pengalaman x. Bby membesar ok tak ye? Mcm sy ikutkan dah 9mggu. Tp doc cek scan baru 6mggu. Date period ikutkan mmg betul. Sbb 1st scan utk double confirm kita pregnant mmg betul. Tp bila scan lg jd xsama. 6mggu still xnmpk heartbeat lg tp progress tu ade.. #ingintahu #SeriusTanya

1 Balas

okay je tu. sy anak 1st ikut first day last period. masa anak 2nd ikut saiz masa scan wpun period sy regular. sbb 2nd baby tu jd masa dh hujung2 waktu subur dh nk habis tu yg lari sikit dr tarikh 1st day last period. tggu masa 8w nmpk dh heartbeat tu nnt. sllu 8w mmg konfem nmpk dah