fetal heart

hii momies semua...sy pregnat hri nie da msuk 15week 1day...so seminggu lps mmg sy byk sgt semput dn x sihat...so mmg kne on antibiotik semua lh...so smlm sy demam teruk sgt suhu dlm 38.4 dn terus refer ke hsptl...refer ke hsptl scan baby complete but fetal heart x ad...??? sy sedih sgt sbb sy langsung x ad turun tanda apa...sakit perut pn x...tp mlm kelmarin tu sy raba2 ad denyut jantung dy laju dri jantung sy...so sy betul2 musykil...dn sy plak ad kuman dlm darah...n strt antibiotik drip...soalan sy ad peluang x or keajaiban yg jantung baby sy ok...sbb smlm jew dyorg cek scan lps tu x da...lg pn smlm mmg sy x mkn apa x daya dn x sihat...hope ad yg bg kata semangat or cerite kn situasion yg same klau ad yg pernah alami...tq in advance...

1 Balas

Setahu sy kita x boleh rse denyut jantung baby. Kalau yg berdenyut kt perut tu nadi kita sdri. Tp sis cuba la pegi scan lagi. Dptkn 2nd opinion.