Susu formula untuk bayi kuning?

Hi Semua, Betul ke susu formula boleh membuat bayi bertambah kuning? Atau susu formula apa yang boleh turunkan kuning bayi? Saya buntu dah ni. Baby dh 17 hari masih kuning. bilirubin masih 10. Air susu saya kadang tiada. Saya nk bagi susu formula tapi risau kuning baby naik lg. Mcm mana nk turunkn kuning baby. Minta tips kawan2 semua please.

20 Balas

Awk msih ad susu bdn kn, cuba awk mnum susu + kurma . Utk buah, mkn oren . Sy try mkn dua bnde ni . Dr 15.7 turun 8.9 . In syaa Allah

4y ago

Hari tu sy ada bt mcm ni kuning turun .lpas skip kuning naik lg. Nmpknya kna amalkn lg