Susu formula untuk bayi kuning?

Hi Semua, Betul ke susu formula boleh membuat bayi bertambah kuning? Atau susu formula apa yang boleh turunkan kuning bayi? Saya buntu dah ni. Baby dh 17 hari masih kuning. bilirubin masih 10. Air susu saya kadang tiada. Saya nk bagi susu formula tapi risau kuning baby naik lg. Mcm mana nk turunkn kuning baby. Minta tips kawan2 semua please.

20 Balas

awak rajinla mnum air ribena takya sejuk, lepastu kerap susukan anak. anak sya pun da takda kuning, haritu lahir 170 kuning dia

4y ago

Baik sis. Tq

lain baby lain kesannya.. baby sy dlu hr ke 21 br trun kuning.. sy bg Susu formula br trun kuning

4y ago

Baik sis. Trima kasih ats sokongannya❤

Eh xdela sy bgi jugak susu fm.. Baby cpt kenyang nanti dia kerap berak kat situla boleh turun kuning dia..

Susu tepung s26..kuning cpt hilang...mmg susu tu mahal tapi ade kelebihan dia..saya pun ramai dgr org ckp gtu

4y ago

Tq info sis❤

Sy mandikan anak dengan air daun kucai..alhamdulillah cepat turun..

Bg susu bdn bnyk.jgn mkn lada hitam lg..biru kuning bby hbis dlu..

4y ago

Baik sis tq info

Susu formula karihome bagus sis..saya dah cuba

4y ago

Ok sis..coba jgn tak coba...

Susu kambing.. try r rayyan.. buat survey dulu

similac neo sure..utk bb pramatang

Tidak