8 weeks

helloo...normal ke 8 weeks just can see the sac..not the embryo yet..im curious

12 Balas

Kalau scan perut tak nampak. Better buat tvs scan (scan melalui vagina) .. lebih detail & clear akan nampak. Mcm sy 6w dah nmpak heartbeat semua. Tp tvs scan la. Kulit perut tebal. Susah nak nmpak. Btw congrats!!

Hye ! Saya pun baru masuk 8 Minggu sis. Kerisauan yang sama saya rasa. Pergi klinik dan hospital untuk scan. Nampak kantung je baru dan perut saya x nampak besar lagi. Harap semua normal.

5y ago

oh yakaa...em tgah rsau sbb kwan saya 7 minggu dh nampk kantung..clear plk tu..

normal. tp kne tgok jnis scan dr gune jugak. sbab sy pergi swasta ultrasound die lg canggih trus nampak janin dn heartbeat. kt klinik krajaan nmpak kantung je.

5y ago

ohh yaka...ok sis..tq

Normal lah tu ye jangan risau 8 weeks tu kira nadib kalo boleh tengok heart beat dia nanti 20 weeks br nampak jelas bentuk dia

5y ago

ok..tq sis...

saya 8weeks jugak sis.. scan lalu bawah (tvs) baru nampak heartbeat my twin bby... soooooo cutee...

5y ago

wow twin...hope dipermudahkan segala urusan sis..

Yes normal..nant Dr akan bg tarikh temujanji untuk scan lagi sekali🙂

Kadang orang tak nampak lagi embryo tu. tak apa, jangan risau. Fikir positif je

5y ago

ok sis..tq

Normal. Wait untill 10 weeks.. Pray a lot

mee too..next scan another 3 week..😩

5y ago

oh yaka..hope dipermudahkan segala urusan sis..

normal.

5y ago

tq sis