nak tnya mummy2 smua..nrmal ke scan 6w6d nmpk kantung saja..

heartbeat weeks berapa dpt kesan❤️❤️..

nak tnya mummy2 smua..nrmal ke scan 6w6d nmpk kantung saja..
46 Balas

Saya pun baru baru ni cek. 6w3d doc cakap baru nampak kantung je. Isi takde lagi. Takut jugak. Rupanya memang normal ye 😊 cant wait to see our little angel 👶🏻

Untung nampak kantung,sy xnmpk ape pun😂 dah suspek ectopic,8w bru nmpk heartbeat tau alhmdulillah syukur, positif je awak ad tu , nnti 8w nmpk la inn shaa allah

4y ago

Inn shaa allh ade tu, nnti lain pulak isu, hb drop la,urine ad protein la mcm2, sy dah 34w pun isu berat xnaik pulak🤣

sy scan 6wks,masa scan tu npk kelip2 je,npk kantung, diposisi sepatutnya. bunyi xde lg sonographer kata...lg 1 bulan dtg, nt dgr jelas.

sy dari awal pregnant skarang dah 6week takde scan sbb sy tahu tk nmpak sngat nnti . 9week bukak buku baru scan

normal kot. sy masa 5w lebih pun nampak kantung je. scan 10w lebih baru nampak baby dgn heart beat siap tgn kaki melambai2 lg

4y ago

insyaallah ok. bykkan rest dan jgn buat keje berat. take care

Normal..saya 6week nmpk kantung gan cm biji kacang hijau jee..8 week bru nmpk heartbeat..Moga dipermudahkan semua☺

sy 7weeks pon nampak kantung je 😬 11weeks bukak buku, baru nampak sikecik ni tergodek² dalam perut. huhu

sy mcm sy scan 6w nmpk kntung saje..10w doc bg appointmnt scan blik..alhamdulillah nmpk heartbreat dia

normal rsanya kwn saya kandungan 7w bru nmpk kntung Alhamdulillah 9w dh nmpk baby dan jntung

normal sis saya pun mcm tu jg masa 6w inshaallah nampak la tu x lamq lagi heart beat baby