Assalamualaikum n selamat pagi smua .. ada x yg kena macam Sy jantung laju .. skarang Sy dah ngndung 30 weeks .anak first ..

Tq smua ❤️❤️❤️

3 Balas

Sya dari 13w smp skrg 32w jantung laju..3 kali ulang alik ke hpital amik darah.dah buat ecg jantung laju..first check darah kata doktor bacaan darah tyroid tinggi so maybe tu sbbnya doktor nak bagi ubat tyriod pun was2 dia takut sebab hormon masa ngandung.2 kali lagi buat test darah alhamdulilah bacaan dah normal.so doktor ckp sbb hormon ...tapi smp skrg ni masih laju lagi tapi tak sekerap masa baru2..klu nak tahu details boleh tanya doktor sis kadang lain org lain hormonnya

Saya pernah hritu p klinik ptg , pagi tu dh sibuk bt kerja rumah pastu masak lagi , tadan nk rest trus p klinik , dr check jantung laju . Esk nya dia sruh dtng lagi . Bacaan tk setinggi semalam tpi dorng transfer saya msuk hospital . Amik darah apa semua sebb dorng suspect tiroid , sehari duk kt wad alhamdulillah takde pape , maybe sebb hormon masa ngandung jantung jadi laju

sama laaa . saya pon jantung laju