Heartbeat baby

Hye mommy semua. Saya nak tnya normal ke kalau pregnant 6w6d belum nampak baby and heartbeat. Saya scan just nampak kantung sahaja. Risau jugak sebab ni 1st pregnant tak ada pengalaman lagi

3 Balas

Normal sis, macam saya 6 week dah dpt dengar heartbeat. Tapi sis jgn risau ya, banyakkan rest, jgn stress2 repeat scan lagi lps 2 weeks

12mo ago

In syaa Allah awak takde apa tu, kekadang ikut badan orang. Jgn stress2 ya, tamau fikir bukan2. Nanti repeat scan ya 😘 rehat yang secukupnya tauuu.

normal ikut badan lain org lain result..mcm saya dh 6w2d dah nampak kantung n sac brukuran 0.36cm..sis tggu 2 mggu lgi

12mo ago

saya pun dtg lagi 3 mggu utk buka buku pink 🩷..welcome mummy 😘

klah dh 6w tp ada spotting sikit2 tu normal ke?

12mo ago

Hye. better pergi klinik. Most of the time Itu tanda rahim lemah. Doc akan bagi makan ubat duphaston dan akan suruh bedrest je.