berat badan

Hi mommy²,boleh share sikit berat badan ualls sebelum pregnt,smsa pregnant n selepas bersalin? Mehh kongsi skit❤️ Before ?45kg Pregnant ?57kg(sehingga tggu jam nak melahirkan,brat x turun gak?) After?48kg❤️

79 Balas

Buka buku 75kg Sekarang : 87 kg 😂😂😂😂 Sebelum tu diet haa.. Patutnya 80kg.. Lepas dapat tahu ngandung halamakkkk 😂🤣😂🤣 tolak diet jauh2 jap. Tapi still jaga makan sibbaik dri bulan 6 smpai ke harini 87 kg hahahaha..kalau menambah lagi ya allah, stress 😂

Sebelum : 89kg Semasa : 1. (Awal pregnancy) : 80kg. Turun sebab tak selera nak makan. Tak boleh makan nasi. Bau nasi pon nak muntah. 2. (Beberapa hari sebelum bersalin) : 92kg Selepas (start hari ke-30 pantang sampai sekarang, baby nak masuk 7 bulan) : 74kg

before pregnancy: 60kg 38 weeks pregnant: 80kg yang penting baby and mama sihat. lepas bersalin nanti2 baru fikir nak lose weight. focus on nak breastfeed baby dulu. wish me luck mamas 💪🏻 EDD: Raya haji

Sebelum 70 . Mmg berat gilaa . Time 1trimster berat mmg jatuh pegi 60kg sbb muntah je klu mkn . Now berat 73 naik blik sbb dh ada selera mkn 🤣. Skrg prgnt 29week . Tkut naik lgi berat bdn 😭 #firstprgnt

Anak pertama sblm pregy 45kg jer..lps bersalin 4 kali berat 53kg hu..hu..pregy kali ni masa booking buku berat 57kg..skrg dah 7 bulan pregy ..berat 62kg..harap2 lps bersalin nanti berat turun la hu..hu..

Before kwin (jaga berat sbb main silat) 63 Kawin 66 Awal pregnant 73 Tgh pregnant 78 Hujung2 ni 84 😑Alhamdulillah penternak lemak yang beejaya Tinggi 163cm..lepas besalin azam trun 60kg balik

Saya baru first baby. Berat asal 48kg. Sekarang 21weeks 53kg. Tak tahu after macam mana. Tapi i feel'd pretty sebab dah berisi sikit.hahaha walaupun perut macam kecik je tak macam 5bulan.

Anak 1st Sebelum preggy 53kg (buka buku) Semasa preggy 70kg+ Selepas 52kg. Preggy sekarang Sebelum preggy 53kg (buka buku) Semasa preggy 49kg (kali ni alahan teruk)

Brank yg sulong sblm mgndung 48kg last berat sblm nk brank 63kg, ank no 2 sblm mgndung 55kg last berat sblm brank 68kg skrng tgh brpantang hari ke 31 berat 60kg.. 😅

Anak pertama Sbelum pregnant-70kg Tgh pregnant-90kg Lepas bersalin-75kg Selepas 5tahun Anak kedua Sbelum pregnant-98kg Tgh pregnant -92kg Lepas bersalin-target 70kg