My HB low what should i take to make my HB ok.

My HB low what should i take to make my HB ok, and what food good for my baby.

84 Balas

Hb saya bln lepas 11.3.. Masa buka buku pink 13.2.. Misi marah sbb hb drop kan.. Start dari tu saya tukar maltofer sbb zincofer buat saya muntah dan badan jdi lesu.. Saya start mkn jambu batu + ikan bilis goreng ranggup2 + susu kurma pon minum jugak.. Smlm saya gi check up utk bln ni alhamdulillah hb saya naik balik 13.0 🤗 Misi pon terkejut 🤭

4y ago

Saya minum susu kurma hat kotak ja ritu..