hb low 25 week

hb drop dri 12 -11-10-9.5 mcm mn ni bantu saya😩😩😩😩

2 Balas

banyakkan makan sayur hijau dan buah... kena makan juga daging merah ... saya pun hb drop smpai 9.9... ubat yg kk bg boleh telan gak tp. dr cakap kadang dari punca cara pemakanan juga tu hb drop mcm saya, lepas kena ceramah hari tu saya insaf ahahaha jangan fikir sangat alahan kita kena fikir baby dlm kandungan jg ... 😁

ada mkn ubat kk ke? utk hb tu , klau fira rekemen yg shaklee vitamin tu, utk hb kita, klau nk thu bg num wasap awk☺️