DRIP VENOFER

Hi ada tak mommies yang hb low dan kena drip venofer?kebiasaannya lps settle dose drip hb naik tak?ada tips jugak tak naikkan hb bila dh drop ?sy dh try mcm-mcm tp latest result still drop 9.5 then kena la drip venofer jugak hehe #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

naik tp u really need to consistent makan ubt hari2, jaga mkn.

10mo ago

blh ambil caffeine bt strictly 250ml per day shj. or u can cari alternatif decaf punya.