Hb Low n akn di warded

Salam moms, ad tak yang hb low 9.5 then kena admit awal sbb nk pantau dn nk kena beranak awal. Sy buntu hb dri awal pregnancy cantik 12 lebih tp skrng dah 37 minggu turun mendadak ke 9.5 .. dah pernah in iv cosmofer tp allergic reaction sesak nafas.. dr n nurse tk boleh buat ap2 tnggu masa nk brsalin je 😞 #advicepls

2 Balas

dktr xbg option cucuk ke? Sy ada allergic, dan minta option cucuk ubt instead drip. alhamdulillah bdn serasi

1y ago

Mmng tk dpt, allergic reaction . Sedngkn iberet dn zincofer pun sy allergic

sy hb low arynie Kene msok ubt utk naikkan hb to blek .