HB drop

HB asyik drop. Ada apa2 cara or tips tak nak bg normal semula.tq mommies

11 Balas

Mkn buah delima, jambu batu dan mkn iron tablet dgn air lemon suam. Kalau boleh jgn mkn@ minum jus2 yg dah di proses. Beli buah fresh. Yg dah di proses tu takut kandungan gula tinggi. Sayur bayam pun elok. Kalau blh bayam merah.

Sy stop makan iberet folic since 37w.. 19hb hari tu sy checkup hb alhamdulillah ok.. 12.. nurse pn puji.. tgah muskil makan apa tah 😅

Saya amalkan jus delima dan jus kurma alhamdulillah sekarang hb sya cantik je atas 11

Kalau suka makan jambu batu, boleh amalkan hari² ♥️

Before checkup tu makan buah kurma InsyaAllah hb naik

Sy perasan hb sy naik bila ambil minyak kelapa dara

Amalkan delima atau pati delima

NINGXIA RED YOUNG LIVING

Mkn kacang kuda sis

😄