HB DROP 9.6 , SEJAK KENE COVID HARITU TERUS DROP

Kalau 37week hb drop bahaya tak ? bole ke bersalin normal time hb drop ? #pleasehelp #First_Baby

2 Balas

rujuk doktor utk cadangan supplement kalau ada. sementara tu puan bykkan mkn mknn yg boleh tmbah drh. vit c bagus utk bantu zat besi menyerap dlm bdn, mkn jambu batu atau buah sitrus. risiko boleh jd pd puan nnti bsalin byk hilang drh & pd bayi bimbang kurang berat atau lahir pramatang. InsyaAllah kalau puan cepat btindak risiko boleh dikurangkan. hrp semuanya baik2 shj

refer pd doktor