34minggu 4 hari

hati risau berat baby 1.9kg je ?

7 Balas

Ada masa lg nak naikkan brt dia. Bnykkan mkn mknn bkhasiat. Sy scan 34w bby dh 2.4kg. Kalo blh xnk bby bsr sgt, nk normal je. Nnti bby dh kluar inshaAllah bdn dia akn semngat jgak nnti bila myusu.

Don't worry sangat saya masa 36 weeks 2kg je doctor cakap kecil scan balik 38 weeks doctor terkejut baby terus 3.5kg tak tahu lh scan baby tu 😂

Jgn risau sis, masih ada peluang tu... Dah nak 2kg baby tu☺️☺️☺️semoga baby sihat dan cepat sikit tmbh berat... 🙏🙏🙏

Sabar sis, boleh lagi naik tu. Ada lagi dalam 3-6 minggu untuk naikkan berat baby. Tanya doktor apa saranan beliau

Minum susu coklat sis...berat bby cpt naik...sy 31mggu berat bby 2kg sis...mmg trus stop susu coklat...sy pegemar susu...

Sis cuba minum susu. Mgkn boleh naik lg berat bby. Sy scan 34w5days bby 3kg..

Bykkan mkn mknn berkhasiat