Berat bayi 1.9kg

Normal ke 32 weeks berat baby 1.9kg?

4 Balas

masa doctor scan, korang tak tanya ka? kalau tggu doctor terang mmg doctor tak terang la selagi benda tu normal dkt mata doctor. sy masa doctor scan 25weeks doctor ckp berat baby 800g lbih pon sy tnya doctor normal atau tak. doctor explain ckp normal bru sy okay.

kalau dr tak cakap apa2 itu inshaallah normal je puan kecuali ada apa2 masalah mesti dr akan bagitau juga tu ..

Takpe dh tanya tq atas jawapan semua SANGAT MEMBANTU SHARE PENGALAMAN DAN PENDAPT

masa scan doktor cakap apa?