Shopping Barang Baby

Hasil shopping hari nie dgn suami. 90% siap. Besok proses membasuh baju bermula. Lepas tuh kt pack apa ptut letak dlm beg. Plastic zipper pun dah beli tuk pack baju baby kat hospital nnti. Sabtu dpn pegi Aeon blk nk ambik katil baby. Yg kami berkenan x de stok plak. Kne tggu sabtu dpn. And ada beberapa brg laen kne order online. Alhamdulillah syukur rezeki baby. Siapa mcm sy sbuk uruskan barang2 baby? Sy 29 weeks 3 day.

Shopping Barang Baby
28 Balas

blm prepare apa2 brg lgi bt mse ni dh 28weeks..next month baru prepare brg 2nd baby..sbb ank pertama bju msh blh digunakn lgi tgl bli skit2 je..1st ank boy 2nd bby girl jd kne beli tmbh tuk bby girl je..☺️

bestnye dh beli,dh lngkap brg2 bby..sy 30w hrni..xbeli pape lg..igt nxt month bru beli lengkap n terus basuh n packing..semoga urusan sis dipermudahkan sebelum n selepas bersalin..

Sy 28week 4 day dah 70% siap.. Excited sbb 1st baby.. carseat n stroller je belum beli lagi.. Lain2 semua dah siap..cuma belum cuci n packing buh dalam beg hospital je.

hehehe saya pun dah beli barang baby and dah pack sikit sikit. tinggal nak beli pampers and barang pantang mommy je. sekarang saya 30 weeks #firstbaby

Sy dh 29w harini.. Tapi belum beli ape lg.. Sbb nk beli pon tok tambah2 je.. Bju2 bby sblom ni ade simpan lg.. Hihihi.. Seronok tgk sis shopping.. 😊

4y ago

Sy ank first. X beli pape lg. Dh 28 weeks. Nk start beli apa pon blur lg😅😅😅

Baby boy ye 🥰... Semoga Saya pun Ada rezeki baby boy kalini.. Smpi skrg blm Tau gender baby.. beli warna unisex je..

Sy 32 week pon x cari apa lagii 😂 tunggu bulan depan baru cari.. Harap2 xkluaq lagi laa beby. Tunggu 2021😂😂

4y ago

Sy 28 weeks pon x beli pape lg😂😂😂. Masoh blur2 nk mula dari mana😅😅😅

Wahhh 😍😍😍 Kita dah siap packing semua dah tunggu masa je nak bersalin nanti.

wahhh.. besttt teringat balik masa dulu2 baby 1st dlm perut.. beli belah sakan..

saya dh masuk 26 minggu bru start beli baju je last week 🤭