Shopping Barang Baby

Hasil shopping hari nie dgn suami. 90% siap. Besok proses membasuh baju bermula. Lepas tuh kt pack apa ptut letak dlm beg. Plastic zipper pun dah beli tuk pack baju baby kat hospital nnti. Sabtu dpn pegi Aeon blk nk ambik katil baby. Yg kami berkenan x de stok plak. Kne tggu sabtu dpn. And ada beberapa brg laen kne order online. Alhamdulillah syukur rezeki baby. Siapa mcm sy sbuk uruskan barang2 baby? Sy 29 weeks 3 day.

Shopping Barang Baby
28 Balas

blm prepare apa2 brg lgi bt mse ni dh 28weeks..next month baru prepare brg 2nd baby..sbb ank pertama bju msh blh digunakn lgi tgl bli skit2 je..1st ank boy 2nd bby girl jd kne beli tmbh tuk bby girl je..☺️