Breech pulak dahh ~

Haritu elok je scan 28w dkt kk tak breech. Harini detailed scan songsang pulak. Hai laa anak. Aktif betul awak dok pusing2 ??

Breech pulak dahh ~
17 Balas

takpe byk time lg .. baby kn mmg suka pusing² .. time sujud dlm solat tu , sujud lama sikit .. tu keadaan baby paling selesa sekali bergerak .. time sy 31w breech .. 33w dia dah duduk tmpt asl , terus bersalin 😄😄😄

4y ago

Amiinn in shaa Allah ♥️

Setepek pistol.😂 Baby sy xnampak lagi. Mengangkang keatas. Tapi lutut mengadap perut. Punggung ke belakang. Puas doc scan. Dkt setengah jam. Last2 give up. Kena tggu lagi sebulan. 😥😂

4y ago

Perahsia sangat orangnya. Takpa nanti nampak ye 🤗

Jgn risau sis baru 28w..dier tgh main2 tu..nti dier pusing lg..bby dier xakan ttp kddukan dier..y hujung2 30 lbh ke atas...nk kene jaga..dier kene msuk laluan y btl nk bersalin..

4y ago

Dah 30w masa scan ni. Dok main pusing2 pulak dia 😅

Saya pun bby breach 35w , hampir nak bersalin baby berpusing sendiri. Dia tahu kerjanya masuk ke laluan nak keluar.. jgn risau sis

4y ago

Tu laa dia seronok pusing2. Semoga nnti dia pusing ke bawah 🤗

Jelas nampak bebirdnya 🤣 Sis.. Sy baru scan kt kk smlm 28w. Baby breech. Kepala kt atas lagi. Harap2 rajin la dia nk pusing.

4y ago

In shaa Allah boleh pusing lagi. Banyakkan sujud lama2 🤗

Sy 24w baby dh chaplic(kpala dibawah)..risau last2 minit pegi pusing kpla atas plk..dh thh aktif ni..ahahha

4y ago

Harap nanti dah dekat bersalin, kepala dkt bwh je laa. In shaa Allah 🤗

Mcm sy ari tu g scan kt klinik swasta 20week baby tga syok meniarap n agak sedikit songsang😅😅

4y ago

Takpa boleh pusing2 lagi tu 🤗

Tahniah sis...sy scan msa 5bln bby duduk melintang uri kebawah...hrp naik ke atas semula

4y ago

In shaa Allah boleh. Tu kena jaga2 tu sbb uri dkt bawah. Thankyou sis 🤗♥️

Waah baby Boy Tahniah sis smoga diprmudahkn ursan sis doakn kmi jgak yea sis😍🤲🏻

4y ago

Amiin in shaa Allah. Semoga urusan sis dipermudahkan jugak ye 🤗💕

Masa 31w scan kepala dia dekat bawah dah. Tapi takut dia main pusing2 lagi😭

4y ago

Semoga tak laa puan 😅