Baby breech 32w4d

Ada tips tak untuk baby songsang? Hari tu scan 30w breech. Scan 32w breech jugak. Risau pulak🥺 #firsttimemom #firstbaby

2 Balas

Nak tahu. Baby breech ni gerakan and tendang dia rasa macam mana ye?

2y ago

Saya tengah confuse sekarang. Hari tu scan 28 weeks doktor kata kepala baby kat bawah. Lama2 saya rasa macam dah lain tendangan dia. Macam dah tukar posisi. Sekarang tak sure posisi dia macam mana. Rasa macam tendangan dia tu everywhere 🤦🏻‍♀️. Appointment scan 32 weeks nanti hopefully doktor scan lah 😅

sy 31w2d bby songsang..35w scan lagi..risau plk sy..due 27/10