Breech pulak dahh ~

Haritu elok je scan 28w dkt kk tak breech. Harini detailed scan songsang pulak. Hai laa anak. Aktif betul awak dok pusing2 ??

Breech pulak dahh ~
17 Balas

Samalah kita sis.. baby aktif sangat. Alhamdulillah itu bererti baby sihat 🙂

4y ago

Amiin in shaa Allah 🤗

Sy scan 37w baru kepala ke bawah. Sebelum ni semua melintang..

4y ago

Alah risauuu 😅

Wahh.. tahniah dpt baby boy.. nnt dia pusing balik la tu.. 🤭

4y ago

Tu laa risau jugak dok pusing2. Dah 30w ni boleh pulak breech 🤣 terima kasih sis ♥️

bnyk msa lg dia nk pusing bawah..bykn posisi sujud

4y ago

Tu laa. Sujud lama sikit pun dah mengah 😅

Uihh ketaro dia tunjuk kat momy dia 😁😁

4y ago

Heheh dia tengah seronok main 😁

brpa bulan ni sis?jelas btul nmpk

4y ago

sama2😄

Mcm mna nk tgok ni?

4y ago

Tu nampak ada pistol 😁